Mountainbike Touren aan het Idromeer – een top omgeving!


Of u nu uw eigen fiets meebrengt of op de camping een Mountainbike huren wilt, beide zijn mogelijk. In de receptie kunt u een gratis routebeschrijving halen voor Mountainbikers. Als u geen fiets heeft, is het verstandig om er een te reserveren. Wij hebben elk jaar nieuwe Mountainbikes voor de verhuur; een bijzondere service.

Hier kunt u onze eigen Mountainbiketouren downloaden.

Individuele Mountainbiketouren

De tochten gaan vanaf de camping naar naastgelegen dorpen over schijnbaar ongebruikte straten, wegen of trails. De afdalingen zijn adembenemend. Niet voor niets heeft het tijdschrift Bike in een uitgave het Idromeer als “Land van de scherpe bochten”genoemd. En wellicht nog beter: “met zulke scherpe afdalingen aan het Idromeer is het als een italiaanse ijssalon: je staat voor een keuze, moet je gaan voor één, twee of drie heerlijke bolletjes ijs. Ja wat zullen we nog meer zeggen!?

Begeleide Mountainbiketouren

In het hoogseizoen organiseren we begeleide Mountainbiketouren met een ervaren gids. De tochten worden meestal aangeboden vanuit de ervaringen van gasten. Ze zijn er in diverse gradaties, van beginner tot zeer gevorderde. Het gebied rondom het Idromeer heeft alles wat je wensen kan.

Info vindt u op diverse internetsites. Indien u fietsnavi heeft, kunt u daar ook de route downloaden.