Events

Rocca d’Anfo – en unik fæstning


www.roccadanfo.eu

Rocca d’Anfo-fæstningen ligger på den vestlige bred over landsbyen Anfo. Her tårner den sig majestætisk og umiskendeligt op over Lago d’Idro. Fæstningen, som nu er åben for turisme, har en meget lang historie.

Borgkomplekset blev bygget i det 15. århundrede og fungerede ikke kun som vagtpost ved den nordlige grænse af det nuværende Trentino, men også som forsvarsværk for de transport- og smuglerruter, der løb langs søen.

Selv Napoleon måtte planlægge flere rekonstruktioner og tilpasse borgkomplekset.

Under Første Verdenskrig blev fæstningen i mange år brugt som lager og ammunitionsdepot. Efter verdenskrigene stod den ubrugt hen i mange år og forfaldt.

Fra omkring 2010 begyndte et omfattende renoverings- og byggearbejde, som provinsen Brescia og regionen Lombardiet deltog i.

I nogle år har Rocca d’Anfo, et af de vigtigste vartegn ved Idrosøen, været tilgængelig for guidede ture. De interessante guidede ture kan kun gennemføres med forudgående booking og ikke alene uden en guide! Der er forskellige guidede ture for unge og gamle at vælge imellem.

Det er dog tilrådeligt at foretage en online reservation i god tid, som også tilbydes på engelsk og tysk i højsæsonen.

Sportscampingpladsen Rio Vantone ligger lige over for fæstningen. Herfra kan du få en fantastisk udsigt over Rocca d’Anfo og tage flotte billeder. Det er det hele værd!